4 Nisan 2014 Cuma

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi ile Düşük Faizli 5 Bin Lira

Bu yıl kışı hiç yaşamadan bahar aylarına ulaştık. Nisan ayının gelmesiyle birlikte bankaların Bahar Kredisi kampanyaları da hayatımızdaki yerini almaya başladı. Krediler günlük yaşamımızın vazgeçilmez parçası olduğundan beri dönemsel kampanyaları ve sağlayacağı avantajları bekler olduk. 2014 yılı bahar mevsiminde önceliği alan bankaların ilk sıralarında kamu bankaları geliyor. Vakıfbank'ın Mart ve Nisan ayıyla birlikte startını verdiği bahar kredisi kampanyası cazip fırsatlar sunuyor. Ülkemize uzun yıllar sektörel kredi desteğiyle hizmet veren Vakıfbank, bireysel kredilerin ön plana çıkmasıyla bu alanda da öncülüğü kimselere kaptırmıyor.

Vakıfbank'ın 2014 bahar kampanyasında aylık % 1.15'ten başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. 36 ay vadeli olarak kullandırılan ihtiyaç kredisi, düzenli bir geliri olan ve bunu belgeleyebilen herkes tarafından alınabiliyor. Vakıfbank düşük faiz oranlarıyla sunduğu Bahar Kredisi kampanyasıyla bir kez daha dikkatleri üzerinde topluyor. Kampanyanın sağladığı en önemli avantajlardan bir diğeri ise yüksek tutarlı kredi kullanma imkanının tanınması. Vakıfbank Bahar Kredisi'nin avantajlarından yararlananlar 50.000 TL tutarına kadar ihtiyaç kredisi kullanma fırsatını elde ediyorlar.

Bilindiği gibi son düzenlemeler 36 ay vadeden daha uzun süreli ihtiyaç kredisi kullanma imkanını ortadan kaldırdı. Vakıfbank da bu düzenlemeler gereği kullanılabilecek en uzun vade olan 36 ay vadeyle kredi veriyor. Aylık % 1.15'ten başlayna faiz oranlarına sahip Vakıfbank Bahar Kredisi'nde değişik kredi ihtiyaçlarına ve çeşitli bütçelere uygun geri ödeme seçenekleri bulunuyor. Kredi kullananlar kendi beklentilerine paralel olarak istedikleri vade ve faiz oranını seçebiliyor.

Örnek olarak 5.000 TL gibi bir kredi kullanmayı düşünüyorsanız bunu 12 ay vadede ayda 455 TL taksitlerle zorlanmadan geri ödeyebilirsiniz. Bu seçenkete uygulanan aylık faiz oranı % 1.15 oluyor.

Vakıfbank Bahar Kredisi kampanyasında 12, 24 ve 36 ay gibi değişik vade seçenekleri sunuluyor. 12 ve 24 ay vade için standart % 1.20 aylık faiz oranı uygulanıyor. 36 ay vadede uygulanan faiz oranı ise % 1.21. Kredi tahsis ücreti ödemek istemeyenler ise aylık % 1.23 faiz oranıyla kredi kullanabiliyorlar. Bu durumda örneğin 50.000 TL için 209 TL tutarındaki kredi tahsis ücreti ödeyenler aylık % 1.21 faiz oranından yararlanırken, aynı kredi masrafsız olarak aylık % 1.23 faiz oranı seçeneği ile sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder