6 Nisan 2014 Pazar

ING'ye Emekli Maaşını Taşıyana Üç Altın Hediyeli 10000 TL Kredi

ING'ye maaşlarını taşıyanlar hem altın hediyesi kazanıyor, hem de avantajlı kredi kullanma fırsatı yakalıyorlar. Son kampanyasının tanıtımına televizyon reklamlarıyla başlanan ING Bank Emekli Kredisi 3 çeyrek altına kadar hediye kazandırırken emeklilere özel ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında ING Bank'a maaşlarını taşıyan ve 4 yıl boyunca ING Bank aracılığıyla almayı taahhüt eden emekliler 1 çeyrek altın kazanıyorlar. Ancak çeyrek altın kazanma fırsatı bununla bitmiyor. Maaşlarını taşımakla kalmayıp ING Bank'tan kredi kullanan emekliler 2 çeyrek altın daha kazanmayı hakediyorlar. Böylece toplamda 3 adet çeyrek altın ödülü kazanılmış oluyor.

Kampanyayı kısaca özetlemek gerekirse emekli maaşı ödemelerini ING Bank'la almaya başlayan ve 4 yıl boyunca banka değişikliği yapmayacağına söz verenler hemen bir adet çeyrek altının sahibi oluyorlar. Bununla yetinmeyip ING'den 10.000 TL tutarında, 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullananlar 2 çeyrek altın daha kazanıyor. Kampanya kapsamında emeklilere acil nakit ihtiyaçlarında kullanabilecekleri Desstek Hesap açılıyor.

Halihazırda emekli maaşını ING Bank aracılığıyla alan emekliler için de altın kazanma şansı var. Emekli maaşlarını 4 yıl süresince ING Bank’tan almayı taahhüt eden ve 36 ay vadeli olarak 5.000 ve 10.000 TL arasında ihtiyaç kredisi kullanan emekliler yeni maaş müşterisi olmasalar bile 1 çeyrek altın kazanıyorlar. Eski ING Bank maaş müşterisi emekliler 10.000 TL ve üstünde kredi kullanmaları durumunda 3 çeyrek altın kazanmayı hakediyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder