8 Nisan 2014 Salı

Finansbank Finansçı İhtiyaç Anında Hazır Kredi

İhtiyaç anında Hazır Kredi Finansbank Finansçı ile yanınızda. 'Acil kredi vakası' olduğunda Finansçı her zaman yardıma koşuyor ve ihtiyaç anında Hazır Kredi seçenekleri ile imdada yetişiyor.

Finansbank Finansçı Hazır Kredi diğer ihtiyaç kredilerinden oldukça farklı. Bir kez başvuru yapıyorsunuz ve size her an kullanıma hazır kredi limiti tanımlanıyor. Bu krediyi hemen kullanmak zorunda değilsiniz. Kredi limitinin tamamını kullanma zorunluluğunuz da yok. İhtiyaç doğduğunda Hazır Kredi sizi bekliyor. Böylece ihtiyaç anında kredi başvurusu yapma ve sonucu bekleme aşamalarından kurtulmuş oluyorsunuz. Hatta Hazır Kredi şubeye bile gitmeden hemen kullanılabiliyor. Hazır Kredi limitinden müşteri tarafından belirlenen tutar hemen kullanılabiliyor. Kullanılan kredi tutarı taksit taksit geri ödeniyor. Finansçı Hazır Kredi önceden tanımlanmış bir kredi limiti sağladığından bu krediyi kullanmak hesaptan para çekmek kadar kolay oluyor. Şubeye gitmeye gerek olmadan 0850 222 0 900 numaralı Finansbank çağrı merkezini arayarak ya da Finansbank ATM'lerinden hemen Hazır Kredi kullanmak mümkün. Tanımlanan kredi limiti dahilinde 12, 18, 24 ay gibi taksitlerle olarak Hazır Kredi çekilebiliyor. En uzun vade ise 36 ay.

Hazır Kredi başvurusu yapmak için öncelikle Finansbank'ta bir kredili mevduat hesabı açtırmak gerekiyor. Kredi mevduat hesabı, hesapta para olmasa bile nakit çekme ve ödeme yapma imkanı sağlayan bir hesap türü. Açılan bu hesaba Hazır Kredi limiti tanımlanıyor ve bu limitten istenildiği anda kredi çekilebiliyor. Hazır Kredi kullananlar vadeye göre değişen komisyon ödüyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder