7 Nisan 2014 Pazartesi

DenizBonus Bahar Kampanyasında 50 TL Bonus Hediye

Denizbank'ın popüler kredi kartı DenizBonus'a bahar geldi. Nisan ayı boyunca devam edecek olan kampanya süresinde market ve giyim alışverişlerini DenizBonus kredi kartıyla yapanlar 50 TL Bonus kazanıyorlar. Market ve giyim sektörlerinde 5 defa 150 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm DenizBonus sahipleri Bonus hediyesinden yararlanıyor.

Tüm DenizBonus sahiplerine açık olan kampanya kapsamında aynı sektörden aynı gün içerisinde yapılacak sadece ilk işlem kampanyaya dahil ediliyor. Market ve giyim alışverişleri aynı gün içerisinde 2 farklı noktadan yapılırsa bunların ikisi de kampanya kapsamında kabul ediliyor. Ancak diğer sektörlerdeki harcamalar kampanya kapsamı dışında tutuluyor. Bir müşteri en fazla 50 TL Bonus hediyesi kazanabiliyor.

30 Nisan akşamı sona erecek olan DenizBonus kredi kartı kampanyasında kazanılan bonus hediyeleri 2 Mayıs tarihinde kartlara yüklenecek. 11 Mayıs günü sonuna kadar kullanılmayan Bonusların 12 Mayıs'ta geri alınacağını hatırlatalım.

DenizBonus kampanyasına katılmak için Denizbank sistemine kayıtlı cep telefonu numaranızdan BAHAR yazarak 3280'e SMS göndermeniz gerekiyor. Bu işlemi tamamladıktan sonra yapılan ilk alışveriş geçerli oluyor.

DenizBonus'un bahar kampanyasına ticari kartlar dahil değil... Taksitli işlemler ise kampanya kapsamında kabul ediliyor. Önemli bir husus olarak da iade ve iptal işlemleri dikkate alınıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder