2 Mart 2014 Pazar

Yapı Kredi - Kamuya Maaşın 15 Katına Kadar Kredi Kampanyası

Yapı Kredi'nin tüm kamu çalışanlarına yönelik "Maaşın 15 Katına Kadar Kredi Kampanyası" yeni yılda da avantajlarla devam ediyor. Kamu çalışanı olan herkesin katılabildiği kampanyada tüm kamu müşterilerine özel kredi seçenekleri sunuluyor. İsteyenler ayda sadece % 1.26'dan başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. İsteyenler de masrafsız seçeneği tercih etmek suretiyle ceplerini ve yüzlerini güldürüyorlar. Kamu çalışanları en yakın Yapı Kredi şubesini ziyaret ederek maaşlarının 15 katına kadar bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapabiliyorlar.

SSK, Emekli Sandığı ve Bağkur ayırımı olmadan tüm SGK emeklileri de kamu kapsamında kabul edildiği için emekli müşterilerin başvuruları da kabul ediliyor. Üstelik emekli müşteriler sadece nüfus cüzdanı, kamu çalışanı müşteriler ise nüfus cüzdanı ve kamu kurum kimlikleriyle hemen kredi başvurusunda bulunabiliyorlar. Maaşın 15 katına kadar kredi fırsatının, aylık 1.500 TL maaş alan kamu çalışanlarının Yapı Kredi şubelerinden yapılan 36 ay vadeli İhtiyaç Kredisi başvurularında geçerli olduğunu belirtelim.

Yapı Kredi'nin tüm kamu çalışanlarına yönelik kampanyasından örnek olarak 10.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde bunu 24 ay vadede geri ödeyenlerin aylık % 1.26 faiz oranı üzerinden aylık 500 TL geri ödeme yapması yeterli oluyor. Aynı tutarda ihtiyaç kredisini 36 ay vadede kullananlar ise aylık % 1.33 faiz oranıyla aylık bazda 367 TL taksit ödemesi yaparak krediyi rahat rahat geri ödeyebiliyorlar.

Hangi Belgeler Gerekli

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
Gelir Belgesi
Emekliler için maaş cüzdanlarının fotokopisi
Kira geliri varsa tapu ve kira kontratı fotokopisi
Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve müşterinin adına düzenlenmiş bir fatura aslı veya 3 ay içerisinde alınmış ikametgâh belgesi (Adres paylaşım sisteminde adres bilgisinin güncel olması halinde bu maddede yer alan belgelerin beyanı gerekmiyor)

Başvuru Yerleri

İnternet üzerinden Kredi Şimdi ile başvuru yapabilirsiniz.
SMS ile başvurmak için "Kredi Türü (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Net Gelirinizi” yazıp 4411'e gönderebilirsiniz.
Size en yakın Yapı Kredi şubesini ziyaret edebilirsiniz.
444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı kanalıyla başvuruda bulunabilirsiniz.
Size en yakın Yapı Kredi ATM’sinden başvurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder