23 Mart 2014 Pazar

Vakıfbank 36 Ay Taksitli Bahar Kredisi Kampanyası Başladı

Mart ayının gelmesiyle Vakıfbank Bahar Kredisi'nin startı verildi. Yeni kredi kampanyasıyla % 1.15'den başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanılıyor. Vakıfbank Bahar Kredisi 36 ay vadeli olarak çekilebiliyor. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyalarından belirli ve düzenli bir geliri olan ve istihbaratı olumlu olan her vatandaş yararlanabiliyor. Son Bahar Kredisi kampanyası aylık yüzde 1.15'den başlayan faiz oranlarıyla alınabiliyor. Kredi kampanyasında 36 aya varan vadelerle kredi kullanmak mümkün. Kredi kampanyası kapsamında 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor.

Bankanın web sitesinde yer alan geri ödeme örneklerine baktığımızda 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullananların aylık % 1.21 faiz oranı ve 209 TL kredi tahsis ücretiyle ayda 1.793 TL taksit ödediklerini görüyoruz. Vakıfbank Bahar Kredisi kampanyasında masrafsız kredi kullanmak ve tahsis ücreti ödemek istemeyenler için de seçenekler mevcut. Kredi tahsis ücreti ödemeden aylık % 1.23 faiz oranıyla 36 ay vadeli kredi alınabiliyor.

Vakıfbank Taksitli İhtiyaç Kredisi başvurusu için istenen belgeler ise şunlar:

Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi
Gelir belgesi
İkametgah belgesi veya son dönemlere ait, kredi kullanacak kişi adına düzenlenmiş telefon, elektrik, gaz, su vb. faturalarından birinin fotokopisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder