2 Mart 2014 Pazar

İş Bankası Maaş Anlaşmalı ve Kamuluya Özel 36 Ay Vadeli Mart Kampanyası

İş Bankası tarafından Mart ayına özel yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. 31 Mart akşamına kadar devam edecek kampanya, maaşlarını İş Bankası aracılığıyla alan maaş anlaşmalı müşteriler ile tüm kamu çalışanlarına açık tutuldu. İş Bankası'nın Mart ayı kampanyasına katılan maaş anlaşmalı müşteriler ile kamu çalışanları, her türlü ihtiyaçları için aylık % 1.20 faiz oranıyla 12 ay vade ve 5.000 TL'ye kadar masrafsız kredi kullanabiliyorlar. Kampanya kapsamında ayrıca daha uzun vade düşünenler için 36 aya kadar vadeyle 50.000 TL'ye kadar daha yüksek miktarda ihtiyaç kredisi fırsatı da bulunuyor.

Nakde ihtiyaç duyan kamu çalışanları ile maaş müşterilerinin başvuru yapabildiği İş Bankası kampanyasında 5.000 TL gibi düşük miktarlardan başlayıp 50.000 TL'ye kadar uzanan kredi dilimlerinin yanısıra 12 aydan başlayıp 36 aya kadar varan her bütçeye göre vade seçenekleri sunuluyor. Bunlar arasında ayrıca kredi tahsis ücretli seçenekler olduğu gibi masraf ödemek istemeyenler için düşünülen masrafsız seçenekler de var.

İş Bankası'nın kampanyası kapsamında 12 ay vadeyle 5.000 TL kredi kullananlar, 12 ay taksit vadesini tercih ettikleri takdirde kredi tahsis ücreti ödemiyorlar. Aylık % 1.20 faiz oranından yararlanırken geri ödemesini de aylık 460 TL taksitler halinde yapabiliyorlar. 24 ay vadeyle 20.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler ise, sadece 150 TL kredi tahsis ücreti ödemek suretiyle aylık % 1.20 faiz oranından yararlanma fırsatını yakalıyorlar. 36 ay taksit vadesi düşünenler ise, aylık % 1.20 faizli ve 150 TL kredi tahsis ücretli seçeneği değerlendirebilecekleri gibi dilerlerse aylık % 1.22 faiz oranıyla masrafsız seçeneği de tercih edebiliyorlar.

İş Bankası'nın Mart ayı kampanyasından maksimum 50.000 TL ve 36 ay vade fırsatıyla yararlanılabiliyor. Kampanyaya maaşını İş Bankası aracılığıyla alan maaş anlaşmalı müşteriler ile tüm kamu çalışanları katılabiliyor. Başvurular ise Türkiye'nin her köşesine yayılmış İş Bankası şubelerinden yapılabiliyor. Şubeye gidecek zamanı olmayanlar, İş Bankası internet şubesi üzerinden de başvuruda bulunabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder