21 Mart 2014 Cuma

Ayda 89 TL Taksitle TEB Pratik Kredi

Acil paraya ihtiyacı olanlar için TEB'de Pratik Kredi var. TEB'in yeni kredi kampanyası ayda 89 TL'den başlayan taksitlerle geldi. Mart ayının son günlerinde start alan kampanya kapsamında değişik tutarlarda krediyi değişik faiz oranlarıyla kullanmak mümkün. Kampanya için örnek verilen 2.500 TL tutarlı kredi için 36 ay vadede aylık 89 TL taksit ödeniyor. Bu tutar ve vade için uygulanan aylık faiz oranı % 1.17 olurken, 89 TL dosya masrafı ve 76 TL sigorta bedeli ödeniyor.

TEB Pratik Kredi başvurusu yapmak isteyenler için kolay bir başvuru yolu var: TC kimlik numarasını 4466'ya kısa mesaj olarak atmak. Kredi başvurusunun ardından banka tarafından gönderilen kredi cevabı anında cep telefonuna geliyor. TEB Pratik Kredi tek kimlikle kullanılıyor. TEB Pratik Kredi başvuruları cep telefonunun dışında TEB internet sitesinden, TEB İnternet Şubesi'nden, TEB ATM’lerinden, 0850 200 0 666 numaralı TEB Telefon Şubesi'nden kolaylıkla yapılabiliyor.

Reklamlarında yine Selahattin Bey'i izlediğimiz yeni Pratik Kredi kampanyasının da öncekiler gibi ilgi görmesi bekleniyor. Havaların ısınmaya başladığı ve bahar aylarına girdiğimiz bu günlerde yeni Pratik Kredi kampanyası cepleri ısıtacak türden. TEB'in Pratik Kredisi'ne başvuranlar kolay, zahmetsiz ve prosedürle uğraşmadan anında kredi kullanmanın ayrıcalığını yaşıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder