2 Mart 2014 Pazar

Akbank Direkt İnternet Vadeli Mevduat Hesabında Bir Tıkla % 10,20 Faiz Var

Akbank internet şubesi üzerinden açılabilen Direkt İnternet Vadeli Mevduat Hesabında müşteriye sunulan faiz oranları bir kademe daha yükselerek % 10.20'ye ulaştı. Akbank'ın yenilenen internet şubesine giriş yapıp en az 28 - 31 gün vadeli Direkt İnternet Vadeli Mevduat Hesabı açtıranlar, şimdi % 10.20 faiz oranının keyfini çıkarıyor, daha çok kazanıyorlar. Üstelik bu hesabın açtırılması sadece bir tık ile gerçekleşiyor.

Akbank Direkt İnternet'te % 10,20 cazip faiz oranı sadece TL mevduatlarına veriliyor. Ancak Dolar veya Euro birikimi olanlar için de farklı fırsatlar bulunuyor. Dolar ve Euro hesabı açtıranlara % 2,30'a varan faiz oranları teklif ediliyor. TL'ye kıyasla bu oran ilk bakışta düşük gibi durabilir ama son aylarda doların düzenli olarak yükseldiğini düşünecek olursak, Dolar ve Euro hesabı açtıranlar hem faizden, hem de doların yükselişinden kazanmış oluyorlar.

Hesap Nereden Açılıyor: Daha yüksek ve avantajlı faiz kazanmak için vadeli hesabınızı Akbank Direkt İnternet'ten açmanız gerekiyor. Başka bir deyişle bu hesap, bildiğimiz klasik şubelerden değil, sadece internet ortamında açılabiliyor. Akbank Direkt İnternet'ten vadeli hesap açarak mevduatınızı % 10,20'ye varan faiz oranlarıyla değerlendirebilir, tabela faiz oranlarına göre daha yüksek kazanç elde edebiliyorsunuz.

Ne Yapmak Gerekiyor: Akbank Direkt İnternet'e giriş yaptıktan sonra, Hesaplarım menüsünden Vadeli Mevduat Hesap Açma işlemine ulaşabilir, dilediğiniz vadeyi seçerek hesabınızı kolayca açabilir ve %10,20'ye varan faiz oranlarıyla TL mevduatınıza daha yüksek kazanç elde edebilirsiniz.

Akbank Müşterisi Değilseniz: Direkt İnternet kampanyası, sadece Akbank müşterilerine değil, henüz Akbank'ta hesabı olmayanlara da açık... Akbank müşterisi olmayanlar, Müşteri Ol butonuna tıklayıp, Akbank Direkt başvuru formunu doldurarak veya istedikleri Akbank Şubesi'ne uğrayarak Akbank müşterisi olabiliyorlar. Sonrasında, Akbank Direkt İnternet'e giriş yaparak Hesaplarım menüsü, Vadeli Hesap İşlemleri adımından avantajlı faiz oranlarıyla vadeli hesap açılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder