28 Şubat 2014 Cuma

Odeabank Kredili Mevduat Hesabı Nasıl İşliyor

Odeabank Kredili Mevduat Hesabı acil nakit ihtiyaçları ve ödenmesi gereken faturalar için pratik ve kolay bir çözüm sunuyor. Kredili Mevduat Hesabı ile hesabınızda yeterli para olmasa bile faturalarınızı ve günü gelmiş düzenli ödemelerinizi sıkılmadan ve aksatmadan yapabilirsiniz. Odeabank Kredili Mevduat Hesabı sahibi olanlar aynı zamanda limitleri dahilinde nakit çekim yapabiliyorlar ve kredi başvuru süreciyle uğraşmadan nakit kullanmış oluyorlar. Şu an için uygulanan aylık faiz oranı % 2.02 olan Odeabank Kredili Mevduat Hesabı için kullanılan tutar kadar günlük faiz ödeniyor.

Odeabank Kredili Mevduat Hesabı faturalar, kira ödemeleri ya da yakınlarınıza düzenli olarak yaptığınız para gönderim işlemlerini otomatik olarak gerçekleştiriyor. Bu nedenle fatura ya da kira gününün ne zaman olduğunu, ödemelerin zamanının gelip gelmediğini düşünmenize gerek kalmıyor. Üstelik ödemeler için hesapta yeterli para olmasa bile ödemeler zamanında gerçekleştiriliyor. Böylece aksamalardan kaynaklanan sorunların önüne geçilmiş oluyor. Sadece kullanılan tutar ve gün sayısınca faiz hesaplanıyor ve hesaba para girişi olduğu anda borç bakiyesi bu tutarda azaltılarak ödenen tutar için faiz işletilmesi otomatik olarak duruyor.

Kredili Mevduat Hesabı ile hesaba tanımlanan limiti aşmamak koşuluyla otomatik ödemelerin gerçekleşmesinin yanısıra nakit çekim yapmak da mümkün. Acil nakit sıkışıklığına kolay ve hızlı bir çözüm sunan Odeabank Kredili Mevduat Hesabı'ndan kullanılan tutarlar için günlük olarak faiz işletiliyor. Hesaba para yatırılması ya da para girişi olması durumunda kullanılan tutar banka tarafından tahsil ediliyor ve faiz işletilmesi sona eriyor. Düzenli ödemelerine pratik ve kolay bir çözüm arayanlar ve günlük kısa vadeli para ihtiyaçları için Odeabank Kredili Mevduat Hesabı birebir. Kredili Mevduat Hesabı açtırmak ve hesabın sunduğu kolaylıklardan faydalanmak için en yakın Odeabank şubesine uğramak yeterli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder