2 Şubat 2014 Pazar

İş Bankası Şubat 2014 Kredi Faiz Oranları

Merkez Bankası'nın tüm dünyayı şaşırtan aşırı yüksek faiz artırımından sonra gözler bankalardaki mevduat ve kredi faiz oranlarına çevrildi. Bankaların son kredi faiz oranları birer birer belli olurken İş Bankası'nın 28 Şubat'a kadar devam edecek yeni kredi kampanyasının faiz oranları da belli oldu.

İş Bankası Şubat ayı kredi kampanyasında aylık faiz oranları % 1.15'den başlıyor. Bu faiz oranının 5.000 TL kredi tutarı ve 12 ay vade için görüyoruz. Bu vade ve tutar için kredi tahsis ücreti alınmıyor. 24 ay vadede 200 TL kredi tahsis ücreti ve % 1.20 faiz oranıyla kredi kullanmanın mümkün olduğunu görüyoruz. 10.000 TL ya da 20.000 TL gibi değişik tutarlar için hem faiz oranı hem de kredi tahsis ücretinde bir değişiklik olmuyor. 36 ay vadeli olarak İş Bankası kredisi kullanmak istiyorsanız uygulanan faiz oranı % 1.22. Kredi tahsis ücreti tüm tutarlar için aynı. Kredi tahsis ücreti 36 ay vade için de tüm kredi tutarlarında 200 TL olarak uygulanıyor. Ancak sıfır kredi tahsis ücreti ve % 1.30 faiz oranıyla 36 ay vadeli kredi kullanmak da mümkün.

İş Bankası Şubat ayı kampanyasında kredi üst limitinde bir değişikliğe gidilmemiş. Kampanya kapsamında kullanılabilecek kredi üst limiti önceki kampanyalarla aynı. Maksimum kredi tutarı Şubat ayı kampanyası için de 50.000 TL olarak açıklandı. Bu tutar daha önceki aylarda 30 Bin Liradan 50 Bin Liraya kadar yükselmişti.

Son alınan kararlarla ihtiyaç kredisi vadelerinde de düşüş gözlemleniyor. Artık bankalardan 48 ay ya da 60 ay gibi vadelerle ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün olmuyor. Şubat ayı İş Bankası kredi kampanyası için de belirlenen kredi geri ödeme süresi maksimum 36 ay olarak belirlendi. İş Bankası kredileri kefil gösterme şartı aranmaksızın kullanılıyor. Kampanya için son başvuru tarihi 28 Şubat 2014.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder