23 Şubat 2014 Pazar

Eşit Taksitli Mayıs Ödemeli 50 Bin TL Yapı Kredi Esnaf Kredisi

İşleri tıkır tıkır yürüsün diye esnafa, kobiye büyük destek Yapı Kredi'den. Yapı Kredi Bankası'nın yeni esnaf kredisi kampanyasıyla eşit taksitli 50 Bin Lira'ya kadar kredi kullanmak mümkün. Kredisini şimdi alan esnaf dilerse ödemeye Mayıs ayında başlıyor. Eşit taksitli, Mayıs ödemeli, 50.000 TL limitli Yapı Kredi Bankası Esnaf Kredisi kampanyasına katılanlar düşük faiz avantajından yararlanıyor. Yapı Kredi'den şimdi aylık % 1.24’ten başlayan faiz oranlarıyla, 36 aya varan vadelerle ticari kredi kullanmak mümkün. Esnaf ve kobiler için iyi bir nakit imkanı sunan kredi kampanyası uygun geri ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor.

1 Şubat tarihinden itibaren Yapı Kredi'den Çam veya Sedir Paketi alanlar % 1.24 faiz oranından yararlanıyorlar. Diğer kredi müşterileri için uygulanan aylık faiz oranı ise % 1.34. 25.000 TL esnaf kredisi 500 TL dosya masrafıyla kullanılabilirken, 50.000 TL krediyi 750 TL dosya masrafıyla kullanmak mümkün. 2 ay erteleme seçeneğinin tercih edilmesi durumunda bu aylarda ödenmesi gereken taksit tutarı diğer aylara eşit şekilde dağıtılıyor. Kredi taksit tutarı ödeme süresi sona erene kadar tüm vade boyunca değişiklik göstermiyor ve aylık eşit taksitlerle geri ödeme sözkonusu oluyor. Şubat ve mart aylarında kullanılan esnaf kredisi için 2 ay erteleme imkanı sunulurken, kredinin nisan ayında kullanılması durumunda 1 ay ertelemeli olarak geri ödemelere başlamak mümkün oluyor.

Yapı Kredi'nin Şubat ayında başlayan kredi kampanyası Mart ve Nisan aylarında da devam edecek. Kampanya kapsamında 36 aya kadar vadeli olarak 50.000 Lira'ya kadar kredi kullanmak mümkün. Eşit taksitli olarak sunulan kredi fırsatından yararlananlar isterlerse geri ödemelerine 2 ay ertelemeli olarak başlayabiliyorlar. Çam ve Sedir paketi satın alanlar indirimli faiz oranından yararlanıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder