13 Ocak 2014 Pazartesi

Yapı Kredi - Kamuluya Maaşının 15 Katı Kredi Kampanyası

Yapı Kredi, kamu çalışanlarına destek olmak için başlattığı "Maaşının 15 Katına Kadar Kredi" kampanyasına hız kesmeden devam ediyor. Birçok bankanın kampanyalarını azalttığı bugünlerde Yapı Kredi'nin kamu çalışanı müşterilerine yönelik düzenlediği kampanyası kolay koşulları ve avantajlı faiz oranlarıyla büyük ilgi çekiyor.

Yapı Kredi'nin 15 maaş kampanyasında kamu müşterilerine özel saymakla bitmeyen kredi seçenekleri var. Kampanyaya katılanlar isterlerse aylık sadece % 1.11'den başlayan faiz oranlarını, isteyenler masrafsız kredi seçeneğini tercih edebiliyorlar. Sonuçta hangi seçenek olursa olsun kamu çalışanlarının cebi de yüzü de gülmüş oluyor. Kamu çalışanları bugünlerde en kolay kredi veren banka olarak bilinen Yapı Kredi şubelerine uğrayarak maaşlarının 15 katına kadar kredi kampanyasına başvuru yapıyorlar.

Yapı Kredi'nin kamu çalışanlarına yönelik düzenlediği kampanyada emekliler de unutulmuyor. Emeklilik günlerinde rahat etmek, sıkıntı yaşamak istemeyenler, sadece nüfus cüzdanıyla kampanyaya katılabiliyorlar. Halen çalışmaya devam eden kamu personeli ise, nüfus cüzdanının yanında kamu kurum kimliğini Yapı Kredi şubesine götürmek suretiyle kampanyadaki yerini alıyorlar.

Yapı Kredi'nin kamu çalışanına özel kampanyasında maaşın 15 katına kadar kredi fırsatından yararlanmak için aylık maaşının en az 1.500 TL olması gerekiyor. Bu koşula uygun kamu çalışanları 36 ay vadeli ihtiyaç kredisini hemen çekebiliyorlar. Örnek olarak 10.000 TL kredi kullanmaları halinde bunu 36 ay vadede geri ödeyeceklerse aylık 356 TL küçük taksitler halinde ödeme yapıyorlar. Aynı tutarda krediyi 24 ay vade seçeneğiyle kullanırlarsa aylık ödeme tutarları 490 TL oluyor.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Gelir Belgesi

Son 2 aya ait güncel maaş bordrosunun biri veya antetli kağıda yazılmış şirket yetkilileri tarafından imzalanmış maaş yazısı, şirket imza sirküleri ve yetki belgesi

Serbest meslek sahipleri için son vergi levhasının fotokopisi

Emekliler için maaş cüzdanlarının fotokopisi

Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve müşterinin adına düzenlenmiş bir fatura aslı veya 3 ay içerisinde alınmış ikametgah belgesi (Adres paylaşım sisteminde adres bilgisinin güncel olması halinde ikametgah belgesi istenmiyor.)

Nasıl Başvurulabilirim?

Yapı Kredi'nin kamuluya maaşanın 15 katına kadar kredi kampanyasına herhangi bir Yapı Kredi şubesine uğrayarak katılabilirsiniz. Şubeye gidecek zamanınız yoksa Yapı Kredi internet şubesine giriş yaparak başvurunuzu yapabilirsiniz. SMS ile başvurmak için "Kredi Türü (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Net Gelirinizi” yazıp 4411'e gönderebilirsiniz. Tüm bunların yanısıra 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı kanalıyla başvuruda bulunabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder