24 Ocak 2014 Cuma

Yapı Kredi Esnek Hesap ile Para Çekme ve Ödeme Yapmak Mümkün

Yapı Kredi Bankası'nın kredili mevduat hesabı Esnek Hesap ile hesabınızda para olmasa bile para çekebilir ve ödemelerinizi yapabilirsiniz. Hesabınızda para kalmadıysa, nakit sıkışıklığı yaşıyorsanız, düzenli fatura ödemeleri gibi ödemelerin günü geldiyse ya da alışveriş yapmak istiyorsanız artık sorun değil. Yapı Kredi Esnek Hesap ile nakit para çekebilir, düzenli fatura ödemelerinizi yapabilir ve alışveriş yapmaya devam edebilirsiniz. Esnek Hesap ile düzenli ödeme talimatı verdiğinizde fatura tarihlerini hatırlamanız gerekmiyor, hesapta para olmasa bile faturalar otomatik olarak ödeniyor.

Yapı Kredi'nin kredili mevduat hesabı Esnek Hesap için bir limit tanımlanıyor ve siz bu limitinizle, hesabınızda para kalmasa bile işlem yapabiliyorsunuz. Esnek Hesap ile ATM'lerden ya da şubeden nakit para çekilebiliyor. Yapı Kredi Bankası'nın banka kartı olan World Bank Card ile Esnek Hesap limiti dahilinde alışveriş yapılabiliyor. Otomatik ödeme talimatı verilmiş olan faturalar ise kredi limitinden zamanında ve gecikmeden ödeniyor. Böylece fatura ödemelerinin aksamasından doğabilecek sorunlar ortadan kalkmış oluyor.

Esnek Hesap için günlük faiz uygulanıyor. Sadece kullanılan tutar için ve paranın kullanıldığı gün sayısınca faiz ödeniyor. Oluşan faiz tutarını aylık ya da üç aylık olarak ödemek mümkün. Esnek Hesap maliyetlerini hesaplamak için bankanın web sitesinde yer alan Hesaplama Aracını kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası'nda Esnek Hesap açtırmak için gerekli olan belgeler ise şunlar: Nüfus cüzdanı, gelir belgesi, son üç ay içinde alınmış elektrik, su, doğalgaz, telefon vb. faturası ya da ikametgah belgesi. Adres paylaşım sistemindeki adres bilgisinin güncel olması durumunda fatura ya da ikametgah belgesi istenmiyor.

Yapı Kredi Bankası Esnek Hesap ile acil nakit sorunları kolayca aşılabiliyor, faturalar aksamadan ödeniyor ve alışveriş devam ediyor, kısaca hayat aksamadan sürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder