21 Ocak 2014 Salı

Odeabank Taşıt Kredisi % 1.10 Faiz Oranıyla

Odeabank'ın 48 aya kadar vadeli, uygun faiz oranlı taşıt kredisi kampanyası devam ediyor. Odeabank'ın taşıt kredisi kampanyası ile sıfır kilometre ya da ikinci el araç satın alınabiliyor. Kampanyada uygulanan faiz oranı aylık % 1.10. Masraf tutarı ise alınacak kredi miktarına göre değişiklik gösteriyor. Örnek olarak 40.000 TL tutarındaki bir kredi için 578 TL tutarında masraf oluşuyor. Bu tutarın 525 TL'si dosya masrafı olarak alınırken, kalan kısım hayat sigortası primi olarak oluşuyor. Kredi kampanyasında maksimum vade süresi 48 ay. 40 Bin Lira kredi için 24 ay vadede aylık 1.955 TL, 48 ay vadede aylık 1.130 TL taksit geri ödemesi yapılıyor.

Odeabank'ın 1.10 faiz oranıyla sunduğu kampanyadan yararlanmak isteyenler Odeabank şubelerine telefon edebiliyor ya da şubeye uğrayarak kredi başvurusunu tamamlayabiliyorlar. Odeabank'ın 48 ay vadeli otomobil kredisi kampanyasında 3 ay erteleme seçeneği de var. Dileyen kredi müşterileri 3 ay erteleme seçeneğini tercih ederek ödemelerine 3 ay sonra başlayabiliyorlar.

Odeabank'ın taşıt kredisi için başvurularda istenen belgeler kimlik belgesi, gelir belgesi ve son aylara ait faturadan oluşuyor. Belgelere satın alınacak otomobile ait proforma faturanın da eklenmesi gerekiyor.

Binek araçlar için kullanılacak taşıt kredilerinde 50.000 TL'ye kadar tutarlar için aracın satış değerinin yüzde 70'ine kadar kredi kullanılırken, bu tutarı aşan kısım için taşıt değerinin % 50'si oranında kredi kullandırılıyor. Teminat olarak araç rehni yeterli oluyor. Kredi kullananların satın alınan araca kasko sigortası yaptırması gerekiyor.

Odebank taşıt kredisini gelirini belgeleyen ve 18 yaşından büyük olan herkes kullanabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder