3 Ocak 2014 Cuma

Odeabank Kredili Mevduat Hesabı Nasıl İşliyor

Vadesiz hesapta yeterli para olmasa bile tüm nakit ihtiyaçlar ve ödemeler için kullanılabilen Odeabank Kredili Mevduat Hesabı özellikle zamanında yapılması gereken ödemeler için büyük kolaylık sağlıyor. Odeabank Kredili Mevduat Hesabı aynı zamanda ihtiyaç duyulan nakit için başvuruya gerek kalmadan kredi kullandırıyor. Kredili Mevduat Hesabı olanlar kendilerine tanımlanan limit dahilinde istedikleri anda avans niteliğinde nakit çekebiliyorlar. Hesabın en önemli avantajlarından biri de günlük faiz işletilmesi. Kredinin kullanılmasının ardından günlük olarak faiz hesaplanıyor ve hesaba para yatırıldığı zaman faiz işletilmesi otomatik olarak duruyor. Böylece sadece parayı kullandığınız gün sayısınca faiz ödüyorsunuz.

Kredili Mevduat Hesabı açtırıldığı anda belirli bir limit tanımlanıyor. Bu limit içerisinde hesapta para yokken bile kredi çekme, fatura, kira, aidat ya da diğer ödemelerinizi gecikmeden yapabiliyorsunuz. Böylece gecikmelerden kaynaklanan sorunlar yaşanmamış oluyor. Tanımlanan limit dahilinde hesaptan para çekmek de mümkün oluyor. Bu işlemler için günlük faiz ödeniyor ve müşteri tarafından ya da dışarıdan hesaba herhangi bir para girişi yapıldığında faiz işletilmesi durduruluyor.

Acil nakit ihtiyaçları, düzenli fatura, kira vb. ödemeleri için birebir olan Odeabank Kredili Mevduat Hesabı her ödemeden önce hesabınızda para olup olmadığını düşünme ya da kontrol etme zahmetinden sizi kurtarıyor. Ödemeler gecikmeden yapılırken, avans şeklinde kredi çekilerek acil nakit ihtiyaçları da karşılanmış oluyor. Düzenli yapılan havale işlemleri gibi işlemler de Odeabank Kredili Mevduat Hesabı ile otomatik olarak gerçekleştiriliyor. Kredili Mevduat Hesabı işlemleri şubeye gitmeye gerek olmadan otomatik olarak ya da dilenirse ATM'lerden yapılabiliyor.

Ne kadar faiz ödeneceğini merak edenler için örnek vermek gerekirse Odeabank Kredili Mevduat Hesabı'ndan 500 TL’yi 2 gün kullanılması durumunda 81 Kuruş, 1.000 TL’yi 2 gün kullanılması durumunda 1,62 TL faiz ödeniyor. Kredili Mevduat Hesabı faiz oranı aylık % 2.02 oranı üzerinden günlük olarak hesaplanıyor. Odeabank Kredili Mevduat Hesabı açtırmak için en yakın Odeabank şubesini ziyaret etmek yeterli. Başvuru sırasında kimlik belgesi, yerleşim belgesi ve gelir belgesi isteniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder