1 Ocak 2014 Çarşamba

Ocak ayı Garanti Bankası Esnaf Kredisi Kampanyası Başladı

2014 en sonunda kapımızı çaldı. Yeni yılla beraber yeni kredi kampanyalarına hızlı bir giriş yapan Garanti Bankası Ocak ayı Esnaf Kredisi kampanyasını başlattı. Kampanya düşük faiz oranları, uzun vadeler ve yüksek limitlerle cazip fırsatlar sunuyor. Esnafa özel kredi kampanyası kapsamında Garanti Bankası'na uğrayanlar aylık % 0.99'dan başlayan faiz oranlarından yararlanıyorlar. Garanti Bankası Esnaf Kredisi Ocak ayı kampanyasında vadeler 60 aya kadar uzuyor. Kredi kampanyasının maksimum limiti ise 50.000 TL. Garanti Bankası Esnaf Kredisi kampanyasında son başvuru tarihi 31 Ocak 2014.

Kampanyada 3.000 TL esnaf kredisi 9 ay vadeli olarak 0 kredi tahsis ücreti ve aylık % 0.99 faiz oranıyla kullanılabiliyor. Diğer vade ve tutarlar için değişik faiz oranları ve tahsis ücretleriyle kredi kullanmak mümkün. Kampanya kapsamında 20.000 TL tutarındaki esnaf kredisi 550 TL tahsis ücretiyle alınabiliyor. Örneğin 20.000 TL kredinin 24 ay vadeyle kullanılması durumunda uygulanan faiz oranı % 1.09 olurken, 48 ay vadede faiz oranı % 1.15, 60 ay vadede % 1.20 olarak uygulanıyor.

Garanti Bankası geçtiğimiz yıllarda esnaflara nakit sıkışıklıklarını aşmakta çözümler sunan, düşük maliyetli kredilerle ön plana çıkmıştı. Bankanın esnaf kredileri alanındaki lider bankalardan biri olma özelliğini 2014 yılında da devam ettirmesi bekleniyor. Ocak ayı başlar başlamaz ilk olarak esnafa yönelik kredi kampanyasının başlaması da bunun bir göstergesi olarak algılanabilir. 2014 yılı Ocak ayına özel Esnaf Kredisi kampanyası için başvuru yapmak isteyenlerin en yakın Garanti Bankası şubesini ziyaret etmeleri ve kredi başvurularını gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder