8 Ocak 2014 Çarşamba

Masrafsız Kredi ve Kart Borcu Transfer Kredisi Halkbank'ta

Bankalarda birikmiş olan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarını uygun koşullarla transfer ederek uzun vadeye yaymak ister misiniz? 36 ay vadeli olarak kullanılabilen Halkbank Dost Kredi için dosya masrafı ödenmiyor. Sadece sigorta ücretinin sözkonusu olduğu Dost Kredi için uygulanan aylık faiz oranı tüm vadeler için % 1.11. Sigorta bedeli 10.000 TL kredi için yıllık ortalama 30,73 TL civarında oluşuyor. 36 ay vadeli olarak 10.000 TL kredi borç transferi yapılması halinde toplam 93 TL civarında sigorta bedeli ödenmiş oluyor. Kredinin toplam maliyeti aylık % 1.35, yıllık % 16.20 olarak gerçekleşiyor.

Banka kredi borçları ve kredi kartı borçları hayatımıza her zaman sorun oluşturuyor. Biriken borçları başka bir bankaya aktarmak için transfer kredisi kullanmak iyi bir çözüm. Ancak karşımıza çıkan faiz oranları, transfer için istenen dosya ücretleri gibi masraflar kredi borcu transferi yapmayı her zaman karlı olmaktan çıkarıyor. Düşük faiz oranlı, dosya masrafsız olarak sunulan Halkbank Dost Kredi ise tam istenen transfer kredisi özelliklerini taşıyor. Dost Kredi'nin aylık faiz oranı % 1.11. Kredi kullandırma ücreti, dosya masrafı vb. isimler altında herhangi bir ücret alınmıyor. Dost Kredi 36 aya kadar vadelerle kullanılabiliyor. Tüm bu özellikleriyle Halkbank Dost Kredi gerçek anlamda düşük maliyetli ve uzun vadeli bir borç transfer kredisi olarak gerçekten tercih edilebilecek nitelikte bir kredi.

İhtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarının yanında diğer bankalarda konut kredisi borçları olanlar da Halkbank'ın Dost Konut Kredisi fırsatından yararlanarak düşük maliyetlerle konut kredisi borçlarını Halk Bankası'na aktarabiliyorlar. Dost Konut Kredisi % 0.85 ile3 0.92 arasındaki faiz oranlarıyla sunuluyor. Halkbank Dost Konut Kredisi'nin en önemli avantajlarından biri de 180 aya kadar vade imkanının sunulması. Diğer bankalardaki daha kısa vadeli ve yüksek maliyetli konut kredisi borçlarınızı dosya ücreti ödemeden, uygun faiz oranlarıyla kolayca Halkbank'a aktarabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder