1 Ocak 2014 Çarşamba

ING Bank Yeni Taşıt Kredisi Faiz Oranı 0.85'den Başlıyor

ING Bank 0 km araç satın almayı düşünenler için cazip faiz oranlarıyla taşıt kredisi kullanma imkanı sunuyor. ING Bank Yeni Taşıt Kredisi kampanyası kapsamında aylık % 0.85'den başlayan faiz oranları ile kredi kullanmak mümkün. ING Bank anlaşmalı olduğu otomobil markaları için kredilerde cazip oranlar sunuyor. ING Bank'ın taşıt kredisi için anlaşmalı olduğu otomobil markaları şunlar: Chevrolet, Citroen, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, KIA, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Volvo, Volkswagen. Liste o kadar uzun ki ING'nin anlaşmalı olduğu markaların Türkiye''de satın alınabilecek tüm markaları kapsadığını söyleyebiliriz.

ING Taşıt Kredisi hızlı onay süreciyle hemen kullanılabilen bir kredi. Aynı zamanda sunulan esnek geri ödeme planları ile geri ödeme tutarlarını ve taksit tarihini her kredi kullanıcısı kendi ihtiyacına göre kendisi belirliyor. Geri ödemelerde 3 ay erteleme seçeneği bulunuyor. Böylece isteyenler taksit ödemelerine hemen başlarken, isteyenler ödemelerinin 3 ay erteliyorlar.

Sadece 0 km taşıtlar için geçerli olan ING Bank Yeni Taşıt Kredisi kefilsiz olarak kullanılabiliyor. 3 ay ile 48 ay arasında istenen vadelerde alınabilen kredi için uygulanan faiz oranı 3 - 6 ayda % 0.85, 9 - 48 ayda % 1.15 olarak gerçekleşiyor. Kredi kullananlar 500 TL dosya masrafı ve 20 TL istihbarat ücreti ödüyorlar. Bireysel kaza ve hayat sigortası yaptırma zorunluluğu olmayan kampanyada satın alınacak araç rehin olarak gösterilebiliyor, ayrıca bir teminat istenmiyor. Araç kaskolarını ING Bank aracılığıyla yaptıran kredi kullanıcıları faiz indirimi kazanıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder