6 Ocak 2014 Pazartesi

ING Bank Taksitli Destek Hesabı Avantajları

ING Bank'ın geçen yıl "Hiç hesapta yoksa Destek Hesap'ta vardır" sloganıyla başlattığı Destek Hesabı avantajlarına bir yenisi eklendi. ING Bank artık acil nakit ihtiyacı duyan müşterilerine Taksitli Destek Hesabı fırsatlarını da sunuyor.

ING Bank'ta bir Destek Hasabı olanlar, hesabında para olmasa bile 7/24 tüm ATM'lerden limiti dahilinde nakit çekebiliyor, kredi kartı ve fatura ödemelerini gerçekleştirebiliyor, EFT ve havale gibi bankacılık işlemleri yapılabiliyor. Ayrıca Nakit Kart sayesinde alışverişler rahatça yapılabiliyor. ING Bank Destek Hesap ile gelen avantajlara şimdi Taksitli Destek Hesap ile yenileri ekleniyor.

ING Bank ATM'sinden çekerek kullandığınız nakit tutarı artık 3, 6, 9 ve 12 ay taksit seçenekleriyle geri ödenebiliyor. Hesapta para olmasa bile Destek Hesap limitinden taksitli kullanım yapılabiliyor. İlk taksit tarihi de, taksitli çekim anından 1 ay sonra oluyor.

ING Bank Taksitli Destek Hesabı Özellikleri

Taksitli Destek Hesabı'nda sadece kullanılan tutar faizlendiriliyor. Kullanılmayan tutar için ayrıca bir ücret veya faiz ödenmesine gerek kalmıyor.

Faiz günlük bazda işletildiği için kullanmış olduğunuz tutara bir ay boyunca işleyen toplam faiz miktarı, hesabınıza ayda bir yansıtılıyor.

Hesabınıza yansıtılan faiz tutarını düzenli olarak ödemeniz gerektiğini unutmayın. Çünkü faiz tutarının düzenli ödenmemesi halinde Destek Hesabınız gecikmeye düşüyor.

Yılda bir defa Destek Hesabınızdan kullandığınız kredi tutarının tamamının ödenmesi ve Destek Hesabınızın en az bir gün boyunca artı bakiyede kalması gerekiyor.

Taksit tutarlarının belirtilen tarihlerde ödenmemesi durumunda, ödenmeyen taksit tutarı üzerinden Destek Hesap faizi işlemeye başlıyor.

Destek Hesabınızın taksitli kullanımı için ayrı bir limit tesis edilmiyor. Mevcut Destek Hesap limiti dahilinde kullanım yapılabiliyor.

Minimum kullanım tutarı ATM'lerde 50 TL, diğer kanallarda 100 TL oluyor. Bir başka deyişle ATM'lerde en az 50 TL, diğer kanallarda en az 100 TL olması kaydıyla dilediğiniz miktarda nakit çekimi yapılabiliyor.

Taksitli Destek Hesap'ınızı, İnternet Şubesi Başvurular menüsü Taksitli Destek Hesap Kullanım adımından hemen kullanabilirsiniz.

Destek Hesap’ınız yoksa, başvurunuzu ING şubelerinden, internet şubesinden, ATM’lerden, 0850 222 0 600 telefon bankacılığından veya size en yakın şubemizden yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder