7 Ocak 2014 Salı

Finansbank - Finansçı'dan Esnafa Aynı Gün İçinde 50.000 TL Kredi



Finansbank - Finansçı'nın son günlerde televizyonlarda büyük ilgi çeken reklamları yeni yılla birlikte ilk meyvesini verdi. Başrolünde Yılmaz Erdoğan'ın oynadığı kampanya reklamlarından esnafa büyük sürpriz çıktı. Yılmaz Erdoğan'ın söylediği "İyi fikir telaş yapar" ve "Tüylü Kısa Mahmut" esprileriyle dikkat çeken esnafa ve kobilere yönelik kampanyayla aynı gün içinde 50.000 TL kredi fırsatı veriliyor. Kampanyaya katılmak isteyen esnaf ve kobilerin tek yapması gereken ise Finansçı'nın da söylediği gibi 7646'ya tek bir SMS atmak... Esnafa acil nakit desteği ise TC Kimlik Numaranızı yazıp atacağınız SMS'nin ardından aynı gün geliyor.

Finansbank'ın ülkemizdeki tüm esnaf ve kobiler için düzenlediği yeni kampanyası, esnafın nakit ihtiyacının en kısa sürede çözümlenmesi için geliştirilmiş. Hızlı başvuru ve ön onay süreci de kredinin aynı gün kullanılması avantajını getiriyor. Başvurunun 7646'ya atılacak tek bir SMS ile gerçekleşmesi ve ön onay sürecinin hemen tamamlanması bir araya gelince ortaya reklamda denildiği gibi tüyleri diken diken eden heyecanlı bir esnaf kampanyası çıkıyor.

Başvuru Nasıl Oluyor?

Finansbank esnaf kampanyası kapsamında çok cazip faiz oranlarıyla 50.000 TL'ye kadar kredi aynı gün kullanılabiliyor. TC kimlik numaranızı 7646'ya SMS olarak göndermenizle hızlı kredi süreci başlıyor. Kredininin ön onayı ise dakikalar içinde SMS olarak bildiriliyor. Esnafa kalan ise, onayın gelmesinden sonra en kısa süre içinde gerekli belgeleri tamamlayarak en yakın Finansbank şubesine uğramak... Belgeler tamamsa Finansçı'nın esnafa acil destek kredisi aynı gün çıkıyor.

Özellikleri Neler?

Aynı zamanda Kobi Para Cepte Kredisi adıyla da bilinen 50.000 TL kredi fırsatından küçük büyük tüm esnaf ve kobiler yararlanabiliyor. Resmi cirosu 2 milyon TL'ye kadar olan işletmelerin hepsi 50.000 TL'ye başvuru yapabiliyor.

Kredi başvurusunun değerlendirmeye alınması için firma sahibi ya da ortağı olmak ve kendi TC kimlik numaranız ile talepte bulunmanız gereklidir. Kendi işinizin sahibi bir esnaf değilseniz başvurunuz dikkate alınmıyor.

SMS aracılığı ile telefonunuza gelen olumlu yanıt sadece bir ön onay niteliğini taşıyor. Kredi talebiniz şubede ayrıca değerlendiriliyor. Ancak bu değerlendirme en kısa sürede yapıldığı için krediniz onaylanırsa hemen aynı gün kullanabiliyorsunuz.

50.000 TL kredinin aynı gün hesaba geçebilmesi için başvuru evraklarının eksiksiz olması ve talep edilen kredi tutarının şube değerlendirmesi dahilinde olumlu sonuçlanması gerekiyor.

Gerekli Belgeler

Şahıs Firmaları İçin

Kendinize ait şahıs firmanız varsa nüfus cüzdanı fotokopisi, vergi levhası, imza beyannamesi, ensaf sicil kayıt beyannamesi veya Esnaf Odası belgesi yeterli oluyor.

Limited ve Anonim Şirketler İçin

Limited veya anonim şirketler için kredi başvurusu yapılıyorsa ortakların ve yetkililerin kimlik fotokopileri, vergi levhası, imza sirküleri ve beyannamesi, Ticaret Odası'ndan alınmış güncel Ticaret Sicil Belgesi veya Faaliyet Belgesi ve Oda Kayıt Belgesi gerekiyor. Bunların yanında bir de şirketin kuruluş, ünvan, ortaklık ve son sermaye yapısını gösteren Ticaret Sicil Gazetesi ekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder