27 Ocak 2014 Pazartesi

Emeklisini Garanti'ye Taşıyana Çeyrek Altın Hediye...

SSK, BağKur veya Emekli Sandığı'ndan, kısaca SGK'dan aldıkları emekli maaşını bugünlerde Garanti Bankası'na taşıyanlar, birbirinden cazip avantajların yanısıra bir de çeyrek altın hediyesi kazanıyorlar. Maaşını Garanti'ye transfer eden emekliler, maaş ödemelerini 12 ay boyunca Garanti'den almak koşuluyla hoşgeldin hediyesi olarak çeyrek altının sahibi oluyorlar. Garanti'ye yatan ilk emekli maaşını takip eden ayın ilk haftasında çeyrek altın karşılığı gram altın emekli müşterilerin hesabına yükleniyor. Maaşını 12 ay boyunca Garanti'den almaya devam ettiği sürece çeyrek altın geri alınmıyor.

Garanti'nin maaş taşıma kampanyasındaki avantajlar sadece çeyrek altınla sınırlı değil... Garanti Bankası, emekli müşterilerine özel avantajlarla kredi fırsatı da sunuyor. SGK emeklileri, emeklilere özel indirimli faiz oranlarıyla gelir belgesiz ihtiyaç, otomobil ve mortgage kredilerindan gelir belgesiz yararlanabiliyorlar. Üstelik, maaşını üç ayda bir almakta olan kamu emeklileri için taksitleri üç ayda bir ödenen kredi seçeneği de teklif ediliyor.

Garanti'nin emekliler için hazırladığı bir başka avantaj da, tek tuşla kuruşu kuruşuna maaş çekme kolaylığı... Garanti Bankası'nın geniş ATM ağında emekliler için hazırlanan özel menü bulunuyor. Bu özel menü sayesinde bakiyenin tamamını tek tuşla ve kuruşu kuruşuna çekmek mümkün oluyor. Daha da önemlisi, emekli maaşı çekilirken nakit çekim limit aşım ücreti de ödenmiyor.

Maaşını Garanti'ye taşıyan emeklilere hesap işletim ücreti de uygulanmıyor. Emekli maaşının yattığı vadesiz hesa için herhangi bir hesap işletim ücreti istenmiyor.

Garanti Bankası’na yatan ilk emekli maaşınızı takip eden ayın ilk haftasında çeyrek altın karşılığı 1,75 gram altın Vadesiz Altın Hesabınıza yükleniyor. Altın yüklenebilmesi için, halihazırda açık bir Vadesiz Altın Hesabı yoksa, Altın Mevduat Hesabı Sözleşmesi imzalayarak Vadesiz Altın Hesabı açtırmak gerekiyor.

Vadesiz Altın Hesabı açılmaksızın altın yüklemesi işlemi gerçekleştirilemiyor. Vadesiz Altın Hesabı sahibi olunmaması durumunda, kampanya katılım belgesi imzalanmasını takiben 2 ay içinde hesap açılması gerekiyor. 12 ay dolmadan herhangi bir sebeple maaş ödemelerinin durması veya farklı bir bankadan alınmaya başlanması durumunda, verilen ödül müşteri hesaplarından tahsil ediliyor.

Emekli maaş hesabından 5.000 TL’ye kadar yapılacak nakit çekim işlemlerinde, nakit çekim limit aşım ücreti uygulanmıyor.

Garanti'nin 900'ü aşkın şubesinden ve 3.000'i aşkın Paramatik'inden emekli maaşınızı kolayca çekmek isteyen emekliler, PTT şubelerinden alacakları E-devlet şifresiyle internet üzerinden banka değişikliği yapabiliyorlar. İnternetten bu işlemi yapmak istemeyen emekliler ise, herhangi bir Garanti Bankası şubesine uğrayarak hemen yaptırabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder