23 Ocak 2014 Perşembe

Denizbank İhtiyaç Kredisi ile 25 Bin TL Limit 1 Günde Cevap

Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapanlar 1 gün içinde yanıt alıyorlar. 25 Bin TL üst limite sahip olan Denizbank İhtiyaç Kredisi başvurusu başvuru formu ve gerekli evrakları tamamlayarak Denizbank şubelerinden yapılabiliyor. Eksiksiz olarak yapılan kredi başvurularına 1 işgünü içinde cevap veriliyor. 25.000 TL'ye kadar kredi kullanılabilirken maksimum kredi vadesi 36 ay olarak gerçekleşiyor.

Denizbank İhtiyaç Kredisi için uygulanan aylık faiz oranları vadeye göre değişiklik gösteriyor. 12 aya kadar vadeli krediler için % 1.74 faiz oranı geçerli oluyor. 13 ay ile 24 ay arasındaki vadelerde ise % 1.84 aylık faiz oranıyla kredi kullanmak mümkün. 25 ay ve daha üzerindeki kredilerde 36 aya kadar % 1.89 faiz oranı sözkonusu. 25 Bin Liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunan Denizbank tüm tutarlardaki krediler için tüm vadelerde 300 TL dosya masrafı uyguluyor. Kredi başvurusu için gerekli evraklar ise kimlik belgesi, gelir belgesi, yerleşim belgesi ya da son tarihli bir faturadan oluşuyor. Bu belgelerle Denizbank şubelerine gelenler başvuru formunu doldurup teslim ettiklerinde ihtiyaç kredisi başvurularını tamamlamış oluyorlar.

Tabela faizlerinin uygulandığı yukarda bahsettiğimiz genel ihtiyaç kredisi ürününün yanında Denizbank'ta her zaman daha uygun koşullarla bir kampanyaya rastlamak mümkün. Denizbank ihtiyaç kredileri alanında değişik kampanyalarla cazip kredi fırsatları sunuyor. Bugünlerde ön plana çıkan kampanyalardan biri kamu çalışanlarına yönelik. Kamu çalışanları % 1.09 ile % 1.29 arasında değişen faiz oranları ile dosya masrafı ödemeden ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Kamu çalışanları 36 aya kadar vadelerde kredi kullanabiliyor. 12 ay vadede % 1.09, 24 ay vadede % 1.24, 36 ay vadede % 1.29 faiz oranı uygulanıyor. Kamu çalışanları için uygulanan kredi üst limiti ise tam 50 Bin TL.

Denizbank'ın her zmana gündemde olan bir diğer kredi ürünü ise Cebimde Kredi. 30.000 TL'ye kadar, 36 aya varan vadelerle kullanılabilen Cebimde Kredi'de dosya masrafı yok. Cebimde Kredi başvurusu cep telefonundan yapılıyor. KREDİM yazarak T.C. Kimlik Numaranızı 3280'e göndermeniz Cebimde Kredi başvurusu için yeterli. Kredi cevabı 5 dakika içinde cebinize geliyor. Bundan sonra yapmanız gerekn tek şey nüfus cüzdanınızı yanınıza alarak en yakın Denizbank şubesine gitmek. Cebimde Kredi için 12 ay vadede % 1.44, 24 ay vadede % 1.59, 36 ay vadede % 1.64 aylık faiz uygulanıyor. Dosya masrafı ise alınmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder