28 Ocak 2014 Salı

CardFinans GO Emekli Maaşı Taşıma Öneri Kampanyası Kazandırıyor

Bankalar arasında son dönemde hızlanan emekli maaşı taşıma yarışını bilmeyen yok. Ekranlarımızda her akşam değişik emekli maaşı transferi kampanyalarını izliyoruz. Finansbank da emekli maaşı ödemelerini taşıyan emeklilere cazip fırsatlar ve nakit para ödülü sunan bankalardan biri. Finansbank en son kampanyasıyla emekli maaş ödemelerini Finansbank'a transfer eden emeklilere 200 TL hoşgeldin hediyesi veriyor. 200 TL hediyeyi kazanabilmek için 24 ay boyunca banka değişikliği yapmadan emekli maaşını Finansbank'tan almaya devam etmek ve AySonu Hesabı açtırmak gerekiyor. Son kampanya 31 Mart tarihine kadar devam edecek. Bu tarihe kadar en az 500 TL tutarındaki maaşlarını Finansbank'a taşıyan SGK emeklileri ilk maaş ödemelerini bu tarihe kadar Finansbank'tan almaları kaydıyla hemen 200 TL hoşgeldin ödülü kazanıyorlar. Hediyeyi hak etmek için bankada AySonu hesabı açtırmak gerekiyor. AySonu hesabı hesapta para olmasa bile nakit çekme, fatura ödeme, alışveriş yapma gibi imkanlar sunan kredili mevduat hesabı.

Finansbank emekli tanıdıkları olan ve hem onları kazandırıp hem de kendileri kazanmak isteyen gençlere cazip bir fırsat sunuyor. CardFinans Go Kart sahibi olan gençler tanıdıkları emeklileri Finansbank maaş taşıma kampanyası konusunda haberdar edip onları maaşlarını Finansbank'a aktarmaya ikna ederlerse kişi başına 25 TL kazanıyorlar. Kampanya kapsamında 40 emekli tanıdığınızı kampanyaya dahil ederek 1.000 TL kazanmanız mümkün. Maaşlarını Finansbank'a aktarmaya ikna olan emeklilerin maaş ödemelerini transfer etmeleri ve AySonu hesaplarını açtırmaları halinde ödül kazanmak mümkün. Fİnansbank GO Card sahipleri 28 Şubat'a kadar başvuru imkanı tanıyan bu fırsattan yararlanmak için yakınlarındaki emeklilerle şimdiden konuşmaya başlayabilirler. Kampanya ödülü ParaPuan şeklinde kazanılıyor ve 1 Mayıs tarihine kadar yapılacak banka değişikliklerinden ödül kazanma şansı var.

CardFinans GO kullanıcısı gençler tanıdıkları emeklilere 200 TL hoşgeldin hediyesi kazandırırken kendileri de kişi başına 25 TL ParaPuan kazanma fırsatını yakalıyorlar. Emeklilerle arası iyi olan CardFinans GO sahibi gençlerimiz Finansbank maaş transferi kampanyasını emekli tanıdıklarına önererek ParaPuan kazanmayı düşünebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder