18 Ocak 2014 Cumartesi

Bank'O Card Axess Yüzde 10 İlk Ekstre İndirimi İçin 8444'e SMS At

​​Türkiye'nin yeni bankası Odeabank'ın cazip kredi kartı Bank'O Card'a başvuru yapacak olanlara bir müjde var: İlk ekstrede % 10 indirim. Bank'O Card başvurusu yaparak kredi kartı talepleri onaylananlar ilk ekstre tutarlarının % 10'u oranında indirim kazanıyorlar. Kampanya 16 Ocak - 16 Şubat tarihleri arasında devam ediyor. Bu tarihler arasında Bank'O Card Axess'e başvuru yapan ve başvurusu onaylananlar ilk kredi kartı ekstreleri için yüzde 10 indirim fırsatından yararlanıyorlar.​

Bank'O Card başvurusu Odeabank şubelerinden yapılabiliyor. Ancak Bank'O Card başvurusu yapmanın çok kolay bir yolu daha var: 8444'e kısa mesaj atmak. BANKO yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaralarını yazarak 8444'e SMS gönderenler cep telefonları üzerinden Odeabank kredi kartı başvurusu yapmış oluyorlar.

16 Şubat 2014 tarihine kadar Bank’O Card Axess başvurusu yapan ve kart talebi onaylananlar 1 Nisan tarihine kadar kesilecek ilk ekstre tutarlarının yüzde 10'u oranında indirim kazanıyorlar. Kampanya kapsamında kazanılan indirim, ekstre kesim tarihinden sonraki bir hafta içinde kartlara yansıtılıyor ve kullanıma hazır hale geliyor. Kampanya ile en fazla 50 TL tutarında indirim kazanmak mümkün.

Türkiye piyasasına yeni giriş yapan ve kısa süre içinde şube sayısını artırarak hızla büyüyen Odeabank'ın müşterilerine hangi kredi kartını sunacağı merak ediliyordu. Birkaç ay önce Odeabank'ın Axess'le anlaşma haberi duyuldu ve Odeabank kredi kartı müşterileri Axess'in ayrıcalıklı dünyasına adım atmış oldu. Axess'in peşin fiyatına taksit, sonradan taksit, ekstra taksit, indirim, ekstra chip para kampanyaları Axess kredi kartı sahipleri tarafından büyük ilgi görüyor ve olumlu yorumlar alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder