17 Aralık 2013 Salı

Masrafsız 1.09 Faizli Yılbaşı Süper Kredi Başvurusu 4411'e SMS At

Yapı Kredi'nin büyük ilgi gören kredi ürünlerinden biri olan Süper Kredi yeni yıla özel yepyeni bir kampanyayla geldi. Yapı Kredi Bankası Yılbaşı Süper Kredi kampanyasıyla % 1.09 faiz oranıyla, masraf ödemeden yeni yıl kredisi kullanmak mümkün. Yapı Kredi Bankası'nın büyük ilgi gören ve olumlu yorumlar alan 'Süper Kredi'sinde fırsatlar ve sürprizler bitmiyor. Aralık ayının gelmesiyle beraber Süper Kredi'nin son kampanyası Yılbaşı Kredisi adını aldı. Kredi ile masrafsız olarak 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Üstelik aylık % 1.09 faiz oranıyla.

Yapı Kredi Bankası Yılbaşı Süper Kredi kampanyası ile günde 10 TL'ye 9.000 TL ihtiyaç kredisi alınabiliyor. 36 ay vadeli olarak 9.000 TL Süper Kredi kullananlar günlük 10 TL civarında geri ödeme yapıyorlar. Böylece günde 10 TL'ye 9.000 TL ihtiyaç kredisi kolaylıkla kullanılmış oluyor. Kredi aylık % 1.09 faiz oranıyla ve masrafsız olarak alınıyor.

Süper Kredi Yılbaşı kampanyasına nasıl başvuru yaparım diyenler için söyleyelim. Başvuru yolunda bir değişiklik yok. Yapı Kredi Süper Kredi kampanyaları için en pratik başvuru yolu olarak kullanılan 4411'e SMS göndermek Yılbaşı kampanyası içn de geçerli. Süper Kredi Yılbaşı kampanyası için başvuru yapmak isteyenlerin Bireysel yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını ve yine bir boşlukla aylık net gelirlerini yazıp 4411'e SMS göndermeleri yeterli. SMS ile başvuru yapmak istemeyenler Yapı Kredi Bankası web sitesini ziyaret edip Kredi Şimdi linkini takip ederek de başvuru yapılabiliyor. Yapı Kredi Bankası şubelerine bizzat giderek Süper Kredi başvurusu yapmak da mümkün. Diğer kredi başvuru kanalları ise 444 0 444 numaralı Yapı Kredi Telefon Bankacılığı ve Yapı Kredi ATM’leri. Yapı Kredi Bankası'nın Yılbaşı Kredisi kampanyası aralık ayı boyunca devam ediyor. 25 Aralık tarihine kadar her gün İhtiyaç kredisi kullanan ilk 100 kişi Şampiyonlar Ligi Futbol Topu kazanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder