23 Aralık 2013 Pazartesi

ING Bank - Herkese Aynı Faiz Oranına Son Kampanyası

ING Bank, borcuna sadık müşterileri için başlattığı "Herkese Aynı Faiz Oranına Son Kampanyası"nı yılın son gününe kadar sürdürecek. Bankanın "Eski Köye Yeni Adet" sloganıyla başlattığı kampanyanın çok büyük ilgi görmesi üzerine KKB Risk Raporu iyi olan ING müşterileri kampanya avantajlarından yararlanmaya devam edecekler.

Borcuna sadık müşterilerin faizini % 0.79'a kadar indiren kampanyanın bu derece ilgi görmesinin temelinde her müşteriye kişiye özel farklı faiz uygulanması yatıyor. Borcunu zamanında ve sorunsuz ödemiş olan ING müşterileri düşük faiz oranlarından yararlanıyorlar. Böylece borcuna sadık olmayan başkalarının yükünü çekmek zorunda kalmıyorlar.

ING Bank kampanyasına katılmak için kısa adı KBB olan Kredi Kayıt Bürosu'nun Kredi Risk Raporunu bankaya götürmek yeterli oluyor. Risk Raporu'nun özelliği, bugüne kadar farklı bankalarla yaptığınız işlemlerdeki performanslarınızı ve kredi kartı limitlerinizi gösteriyor olması... Hangi bankaya ne kadar borcunuz olduğu, bunları nasıl bir performansla ödediğiniz veya ödemediğiniz Kredi Risk Raporu'nda net olarak ortaya konuyor. Eğer performansınız iyiyse ING Bank size çok düşük faizli kredi teklif ediyor.

Size özel Kredi Risk Raporu'nuza ING Bank internet şubesine girdikten sonra Başvurular menüsündeki Kredi Risk Raporu adımından kolayca ulaşabilirsiniz. ING Cep Şubesinden giriş yaptıysanız Kredi Risk Raporu menüsünden hemen ulaşmanız mümkün...

ING Bank Sorunsuz Müşteriye Düşük Faiz kampanyasına katılmak isteyenler için 18 ay vadeye kadar faiz oranı aylık % 0.79 olarak uygulanırken kredi masrafı olarak da sadece 79 TL alınıyor. 14 ile 60 ay arası vadeyi tercih edenler için faiz oranı aylık % 0.99 olurken kredi masrafı da 99 TL şeklinde gerçekleşiyor. Saydığımız bu koşullar 100.000 TL'ye kadar her kredi tutarı için geçerli oluyor.

ING Bank'ın düşük faizli kredi teklifi, KKB Risk Raporu’na göre skoru 1700 ve üzeri olan müşterilere sunuluyor.

Örnek olarak 10.000 TL tutarında bir ihtiyaç kredisini kampanya kapsamında çektiğiniz takdirde 18 ay vade seçeneği ve % 0.79 faiz oranından yararlanabiliyorsunuz. Aynı miktarda krediyi 60 ay vadeyle kullanmak isterseniz faiz oranı aylık % 0.99 oluyor.

KKB Risk Raporunuzdaki skorunuz 1700 ve üzerindeyse ve ING Bank'ın 31 Aralık akşamına kadar sürdüreceği kampanyaya katılmayı düşünüyorsanız size en yakın ING Bank şubesini ziyaret ederek müşteri temsilcinizle görüşebilirsiniz. İkinci seçenek olarak da ING Bank intirnet şubesine giriş yaparak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder