28 Aralık 2013 Cumartesi

HSBC Kredi Kartı Başvurusu Yapana Faizsiz Masrafsız Kredi

HSBC'nin avantajlı kredi kartı Advantage Card'ın 500 TL ya da 1000 TL faizsiz, masrafsız Bedava Kredi kampanyası devam ediyor. Kampanya ilk kez HSBC kredi kartı başvurusu yapan ve kart başvurusu onaylananlar için geçerli. Son kampanya ile ay sonuna kadar HSBC kredi kartı Advantage'la tanışanlar 500 TL ya da 1000 TL Bedava Kredi çekebiliyorlar. Bedava Kredi faizsiz ve masrafsız kredi anlamına geliyor. Kredi çin ayrıca başvuru yapmaya gerek kalmıyor. En yakın HSBC Bank ATM'sine giderek Advantage Kartınızı kullanıp kredi kartı limitleri dahilinde yapacağınız ilk Çat para işlemi ile faizsiz ve masrafsız kredi çekmek mümkün. HSBC ATM’lerinden yapılan ilk 12 ay taksitli 500 TL veya 1000 TL ÇatPara işlemi, faizsiz ve masrafsız kredi olarak değerlendiriliyor. taksit sayısının 12 olarak seçilmesi gerekiyor. ÇatPara bilindiği gibi Advantage Card'ın kredi kartından nakit avans ya da taksitli nakit avans çekme işleminin adı.

HSBC kredi kartı başvurusu yapmak ise çok kolay. En yakın HSBC Bank şubesine giderek Advantage Kart başvurusu yapılabileceği gibi SMS göndererek kart başvurusu yapmak mümkün. HSBC kredi kartı başvurusunu cepten yapmak için Avantaj yazarak 4477'ye göndermek yeterli.

HSBC Bank'ın Advantage Card başvuru ve 1000 TL Bedava Kredi kampanyaları daha önce de büyük ilgi görmüş ve olumlu yorumlar almıştı. Son kampanya Ağustos ayında başladı ve 10 Ocak 2014 tarihine kadar devam edecek. Ancak Bedava Kredi kampanyası her zaman büyük ilgi gördüğü için yeni yılda da yeni kampanyaların düzenlenmesi bekleniyor.

HSBC Advantage Kart için yeni başvuru yapacak olanlar için düzenlenen Avantaja Hoşgeldiniz kampanyası ile kart sahibi olanlar Aralık 2014 sonuna kadar kartlarını ATM'lerde kullanarak 500 TL veya 1000 TL faizsiz, masrafsız Bedava Kredi kullanabiliyorlar. Kullanılan Bedava Kredi 12 ay taksitle geri ödeniyor ve herhangi bir faiz ya da ücret uygulanmıyor. Advantage Card kampanyalarının 2014 yılında da ilgi görerek devam etmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder