24 Aralık 2013 Salı

Herkese Lazım Bir Finansçı - Finansbank'ın Bankacılık Anlayışı

Bugünlerde televizyon ekranlarına Yılmaz Erdoğan'la konuk olan bir banka reklamı var: Finansbank Finansçı. 'Bilmek artık yetmiyor toplamayı çarpmayı, bu devirde herkese lazım bir finansçı' sözleriyle aklımıza yerleşen reklam müziğiyle tanıdığımız Finansçı reklamının ne anlama geldiği bugünlerin en merak edilen konularından biri. Aslında reklam kısaca Finansbank'ın hizmet anlayışını ve müşterisine verdiği değeri vurgulamak için tasarlanmış. Sadece rakamlardan oluşan bankacılık yerine müşterilerinin ihtiyaçlarını ve çözümleri iyi bilen ve bu çözümleri en kısa zamanda hayata geçiren bankacılık anlayışının anlatıldığı reklam filmi Finansbank'ın hizmet anlayışını vurguluyor.

Finansbank müşterilerine toplama ve çarpmadan daha fazlasını sunan bir bankacılık anlayışıyla hizmet sunuyor.Çünkü Finansbank'ta konularına hakim, iyi yetişmiş ve müşteri odaklı hızlı ve etkili bir hizmet sunan finansçılar var. Finansbank'ın uzman personeli tüm müşterilerinin konularının ve sorunlarının önemli olduğunun farkında olarak hizmet sunuyor. Finansbank çalışanları müşterileri dinliyor, sorunlarını analiz ederek ihtiyaçlarının tam olarak ne olduğunu tespit ediyor. Çözümlerin yanında yeni bakış açıları da sunan Finansbank uzmanları böylece daha önce akla gelmeyen çözüm yolları da oluşturmuş oluyor.

Tüm bu çözüm ve hizmet sürecinde zamanın da çok önemli olduğunu bilen Finansbank Finansçıları tüm sorunlar için en geç 2 iş günü içerisinde çözüm üretiyor. Finansbank uzmanları müşterilerini, şirketlerini ve ailelerini kendilerinin bir parçası olarak görüyor ve bu anlayışla çalışıyor. Finansbank müşterileriyle gelip geçici değil, uzun süreli ve kalıcı işbirliği yapma isteğiyle çalışıyor. Finansbank sadece verdiği hizmetin karşılığında makul ve kabul edilebilir ücretler talep ediyor ve ücret tutarlarını her zaman önceden ve net bir şekilde duyuruyor. Tüm bu bankacılık ve hizmet anlayışı Finansbank'ı ve çalışanları klasik bankacılık anlayışının çok üstünde bir yere taşıyor. Bugünlerde herkese bir Finansçı lazım olmasının sebebi de bu olsa gerek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder