23 Aralık 2013 Pazartesi

Garanti Bankası Yeni Yılda Boş Yok Bonus Çok Kampanyası

Garanti Bankası yeni yılı bedava bonuslarla karşılamak isteyenler için özel yılbaşı kampanyası başlattı. 13 Aralık'ta başlayan ve 31 Aralık yılbaşı akşamına kadar devam edecek "Yılbaşında Boş Yok" kampanyası kapsamında her 75 TL harcamaya 50 TL'ye varan bonus fırsatı sunuluyor. Garanti Bonus Kart sahipleri, sözkonusu tarihler arasında tek seferde yaptıkları 75 TL ve üzeri her harcama için 50 TL'ye kadar bonus hediyesi kazanıyorlar. Bu kampanyaya Garanti Bonus'lar, Money Bonus, Flexi Card, Paracard, Bonus Business ve Easy Card'ların hepsi dahil...

Garanti Bonus yılbaşı kampanyasına katılmak için Garanti Bonus ile yapacağınız ilk harcamadan önce BOŞYOK yazıp 3340'a bir SMS atmanız yeterli oluyor. SMS gönderdikten sonra aynı gün aynı işyerinden yaptığınız ilk harcamanız kampanyaya hemen dahil ediliyor. Sadece Garanti Bonus müşterileri için düzenlenen kampanyaya diğer bankaların Bonus Kartlarıyla bu kampanyaya katılmak mümkün oluyor.

Kampanyada sektör sınırlaması bulunmuyor. Giyimden gıdaya, temizlik ürünlerinden şarküteriye kadar akla gelebilecek her sektörde Garanti Bonus'unuzu kullanarak kampanyaya katılabiliyorsunuz. "Yeni Yılda Boş Yok" kampanyasına sanal pos ve Paypass işlemleri de dahil olduğu için herkes yararlansın diye kapsamı son derece geniş tutuluyor.

Yalnız çok önemli bir ayrıntıyı unutmayın. Kampanyaya katılmak için yollayacağınız SMS'yi Garanti Bankası sisteminde kayıtlı cep telefonu numaranızdan göndermeniz gerekiyor.

Birden fazla Bonus Business veya Easy kartı olan ticari kart müşterilerinin ilgili tüm kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı telefon numarasından başvuru yapması gerekli... Tüm kartlar için kampanya katılım kısa mesajının Garanti Bankası sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınıyor.

Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahiplerinin ilk harcamadan önce EVET BOSYOK yazıp bir boşluk bırakıp kartlarının son 6 hanesini 3340'a göndermeleri yeterli oluyor.

Garanti Yeni Yılda Boş Yok kampanyasının bir başka güzelliği, peşin ve taksitli işlemlerin hepsinin dahil olması...

Garanti'nin kampanyasından kazandığınız bonus'unuzu, 3 – 13 Ocak 2014 tarihleri arasında istediğiniz mağaza ve işyerlerinde kullanabilirsiniz. 13 Ocak'a kadar kullanmadığınız bonusunuzun geri alınacağını hesaba katarak mutlaka kullanmanız gerektiğini hatırlatıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder