29 Aralık 2013 Pazar

Düşük Faizli Dosya Masrafsız Sarı Panjur Konut Kredisi Vakıfbank'ta

Düşük faizli, dosya masrafsız konut kredisi arayanlar için % 0.89'dan başlayan faiz oranlarıyla sarı Panjur Konut Kredisi Vakıfbank'ta. Kışa özel kampanya kapsamında 120 aya kadar vadelerde konut kredisi kullanmak mümkün. Kredi kullananlar dosya masrafı ödemiyorlar ve düşük faiz oranlarından yararlanıyorlar. Kışa özel Vakıfbank Sarı Panjur Konut Kredisi ile 60 aya kadar vadelerde aylık % 0,89 faiz oranı uygulanırken, 60 aydan daha uzun vadelerde 120 aya kadar aylık % 0.91 faiz oranı geçerli. Kampanya kapsamında 100.000 TL kredi için, 200 TL İpotek Tesis Ücreti ve 600 TL Ekspertiz Ücreti olmak üzere toplam 800 TL ücret alınıyor. toplamıdır. DASK, Konut Paket Sigortası ve ekspertiz ücreti konutun bulunduğu bölge ve m2 büyüklüğüne göre değişiyor. Kredi kullananlardan dosya masrafı alınmadığı gibi herhangi bir kredi kullandırım ücreti de söz konusu olmuyor. Ev sahibi olma düşünü uygun maliyetlerle sunduğu kredilerle gerçeğe dönüştüren Vakıfbank'ın son konut kredisi kampanyası büyük ilgi gördü ve yoğun taleplerle karşılandı.

Vakıfbank hayalinizdeki eve sahip olmak için uygun maliyet oranlarıyla düzenlediği kışa özel Konut Kredisi kampanyasını sürdürüyor. 120 aya kadar değişik vadelerle kullanılabilen kredinin faiz oranı 60 aya kadar vadelerde % 0.89 olurken, 120 ay vadelerde uygulanan faiz oranı % 0.91. Düşük faiz oranları ve uygun yıllık kredi maliyetiyle ön plana çıkan kampanya hakkında daha ayrıntılı bilgi Vakıfbank şubelerinden alınabiliyor.

Kredi başvurusu yapmak isteyenler de en yakın Vakıfbank şubesine uğruyorlar. Vakıfbank 2013 yılı boyunca imza attığı pek çok cazip kredi kampanyasıyla Halden Anlayan Banka olduğunu kanıtladı. Vakıfbank'ın cazip kredi kampanyalarının 2014 yılında da devam etmesi bekleniyor. Vakıfbank sadece ihtiyaç kredileri alanında değil, taşıt, konut ve eğitim kredileri başta olmak üzere tüm bireysel kredilerdeki ayrıcalıklı konumunu yeni yılda da sürdürecek gibi gözüküyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder