28 Aralık 2013 Cumartesi

Denizbank Kredi Başvurusu için KREDİM yaz TCKN 3280'e Gönder

Denizbank kredi başvurusu yapmak için pek çok kanal var. Ancak Denizbank kredisi için en hızlı ve pratik başvuru yolu SMS atarak yapılan başvuru yolu olsa gerek. Cebimde Kredi adı verilen başvuru yöntemiyle 60 aya kadar vadeyle, dosya masrafsız olarak 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alınabiliyor. Cebimde Kredi kanalıyla SMS göndererek Denizbank kredisi için başvuru yapmak çok kolay. Cebimde Kredi başvurusu için KREDİM yazarak TC kimlik numaranızı (TCKN) yazıp 3280'e göndermeniz gerekiyor.

Yeni yıl öncesi son kampanyada başvurular devam ederken aylık faiz oranları % 0.69'dan başlıyor. Denizbank'ın yeni yıla özel Yılbaşı Kredisi fırsatından yararlanmak için acele etmek gerekiyor. Cebimde Kredi kampanyaları her zaman yoğun ilgiyle karşılandığı için 2014 yılı içinde de sık sık tekrarlanması bekleniyor.

Yeni yıl öncesi son Yılbaşı Kredisi kampanyasında kullanılabilecek kredinin üst limiti 30.000 TL olarak belirlendi. Cebimde Kredi'nin en büyük özelliği kredi başvurusu sonrası gelen cevabın ön onay değil, kesin onay niteliği taşıması. Son kampanyada dosya masrafı uygulanmazken kredi %.69'dan başlayan faiz oranları ve belirli kredi kullandırım ücretleriyle sunuluyor. Ödenecek ücret tutarı peşin komisyon, vergi ve hayat sigortası priminden oluşuyor. Kesin onaylı Cebimde Kredi 60 ayavaran vadelerle kullanılıyor. Yılbaşı öncesi iyi bir kredi arayanların tercih ettikleri kredilerden biri olan Denizbank Cebimde Kredi fırsatını yni yıl öncesi kaçırmış olanlar için yeni fırsatların 2014 yılı boyunca sunulacağına kesin gözüyle bakılıyor. Cebimde Kredi başvurusu yapmak ve 30 Bin Liraya kadar kredi kullanmak için KREDİM yazıp TC kimlik numarasını 3280'e göndermek yeterli oluyor. Denizbank tüm kredi ihtiyaçları için mükemmel çözümler sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder