28 Aralık 2013 Cumartesi

Biriken Borçlar İçin Denizbank Borç Transferi Kredisi

Diğer bankalarda biriken borçlar artık dert değil. Banka borçları ve diğer ihtiyaçları tek elde toplayan Denizbank Borç Transferi Kredisi düşük faiz oranlarıyla geldi. Üstelik kredi dosya masrafı ödenmeksizin kullanılıyor. Denizbank Borç Transferi Kredisinin faiz oranları % 0.89'dan başlıyor. Krediyi kullananlar dosya masrafı ödemiyorlar. Denizbank'ın tüm banka borçları ve ihtiyaçlar için kullanılabilecek ihtiyaç kredisi 50.000 TL üst limitle alınabiliyor. Borç transferi yapanlar 72 aya kadar vadelerle geri ödeme imkanına kavuşuyorlar. Kredi kullanımında 12 aya kadar vadelerde kredi tutarının % 2'si kadar peşin komisyon alınıyor. Diğer vadeler için ayrıntılı bilgi Denizbank şubelerinden alınabilir. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek borç transferi kredi kampanyasının yeni yılda da yeni fırsatlarla sürmesi bekleniyor.

Banka borçları çoğu kişinin hayatında korkulu bir kabus haline dönüşebiliyor. Gerek kullanılan ihtiyaç kredileri, gerekse kredi kartı borçları bazı dönemlerde hepimiz için sorun oluşturabiliyor. Böylesi dönemleri aşmanın ve borçları tek bir yerde toplayarak uygun faiz oranlarıyla dosya masrafsız olarak uzun vadeye yaymanın etkili bir yolu var: Denizbank Borç Transfer Kredisi. Kredi 72 aya kadar vadelerde, 50.000 Liraya kadar dosya masrafsız olarak kullanılabiliyor. Kredi kampanyasında aylık faiz oranları % 0.89'dan başlıyor ve peşin komisyon dışında herhangi bir dosya masrafı ödenmiyor.

Denizbank'ın uygun maliyetli borç transferi fırsatından yararlanmak isteyenlerin 31 Aralık tarihine kadar en yakın Denizbank şubesine uğramaları yeterli. Yeni yıla kadar bu eşsiz kredi fırsatından yararlanamayanların dert etmesine gerek yok. Denizbank'ın yeni yılda da benzer kampanyalarla kredi kullanıcılarının borç yükünü hafifletme konusunda yeni adımlar atması ve uygun maliyetlerle ihtiyaç kredisi kullandırmaya devam etmesi bekleniyor. Bakalım 2014 yılı Denizbank kredileri açısından ne gibi sürprizlerle gelecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder