2 Kasım 2013 Cumartesi

CardFinans 1000 TL Bedava Kredi - 10 Taksitli Faizsiz Ücretsiz Kredi

CardFinans başvurusu 1.000 TL bedava kredi kazandırıyor. Finansbank'ın popüler kredi kartı Card Finans için başvuru yapanlar faizsiz, ücretsiz ve masrafsız nakit kredi çekebiliyorlar. Kampanya Kasım ayı içerisinde CardFinans başvurusu yaparak ilk kez Finansbank kredi kartıyla tanışacak olanlar için geçerli. Bugünlerde CardFinans'ın reklam sloganı gerçekten hayata geçiyor ve 'herkese bir CardFinans lazım' cümlesi gerçek oluyor. Kasım ayı içinde CardFinans başvurusu yapanlar 1.000 TL'ye kadar Bedava Kredi kullanma fırsatını yakalıyorlar.

Finansbank'ın çok işe yarayan ve sağladığı alışveriş kolaylıkları yanında düşük maliyetli nakit kredi seçenekleriyle de dikkat çekiyor. CardFinans ile nakit kredi çekmek çok kolay. Bunun için en yakın Finansbank ATM'sine ya da şubesine uğramak yeterli. Kredi kartı dünyasının en çok tercih edilen kartlarından biri olan CardFinans'ın Kasım ayına yönelik kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. 30 Kasım'a kadar CardFinans başvurusu yapanlar 10 ay vadeli olarak bedava kredi kullanıyorlar. 10 ay vadeli Bedava Kredi için herhangi bir faiz ya da ücret ödemesi gibi bir ödeme sözkonusu değil. CardFinans Bedava Kredi faizsiz ve ücretsiz olarak hemen ve prosedürsüz olarak çekilebiliyor.

Kasım ayı içerisinde ilk kez CardFinans bireysel kredi kartı başvurusu yapanlar ve kredi kartı onayı alanlar bu fırsattan yararlanıyorlar. Kredi kartı başvurusu onaylananlar 1.000 Lira'ya Bedava Krediyi anında ve hiçbir belge gerekmeden kullanabiliyorlar. CardFinans Bedava Kredi en az 250 TL ve en fazla 1.000 TL olarak tek seferde kullanılıyor. Faiz ve ücret ödememek için Bedava Kredi'nin mutlaka 10 ay vadeli olarak çekilmesi gerektiğini de hatırlamak gerekli. Bedava Kredi çekim işlemi Finansbank ATM’lerindeki Anında Kredi menüsüne girerek yapılabiliyor. Geri ödeme için 10 ay dışında başka bir vadenin seçilmemesi gerekiyor. Başka vadeleri tercih edenler güncel Anında Kredi oranlarıyla kredi kullanabiliyorlar.

Bedava Kredi çekenler 10 eşit taksitte geri ödeme yapıyorlar. İlk taksit ilk ekstreye yansıtılıyor. Ekstreye yansıtılan taksit tutarının son ödeme tarihine kadar ödenmesi gerekiyor. son ödeme tarihine kadar ödeme yapılmaması durumunda güncel kredi kartı faiz oranları ile faiz uygulanıyor.

CardFinans Bedava Kredi'nin 30 Kasım'a kadar ATM'lerden tek seferde ve 10 taksitli olarak kullanılması halinde herhangi bir faiz ya da ücret ödemesi sözkonusu olmuyor. Finansbank'ın bu teklifi Fix Card ve CardFinans GO bireysel kredi kartları, Ticari kartlar ve CardFinans Nakit Kart için geçerli değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder