23 Eylül 2013 Pazartesi

4402’ye SMS Atarak İş Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu

SMS göndererek ihtiyaç kredisi başvurusu yapma alışkanlığı hızla yayılıyor. Artık insanlar banka şubelerine gitmek yerine pratik bir şekilde cep telefonlarından SMS atarak kredi başvurusu yapmayı tercih ediyorlar. SMS ile kredi başvurusu imkanı sunan bankalardan biri de sektörün köklü ve tanınan bankalarından biri olan İş Bankası. Bankanın SMS başvuru hattı numarası 4402. Bu numaraya SMS göndererek kolaylıkla ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. Başvuruya yanıt ise kısa süre içinde aynı cep telefonu numarasına geliyor. 4402'ye SMS atarak İş Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak çok kolay. Cepten kredi başvurusu yapak için NAKİT yazıktan sonra TC kimlik numaramızı yazıyoruz, istediğimiz kredi tutarını yazıp aylık gelirimizi ekleyerek 4402'ye kısa mesaj olarak gönderiyoruz. İş Bankası kredilerine cepten başvuru yapmak bu kadar kolay.

İş Bankası ihtiyaç kredileri alanında dönemsel kampanyalar düzenliyor. Yılbaşı kredisi, ilkbahar kredisi, yaz kredisi, Ramazan Bayramı kredisi, sonbahar kredisi gibi değişik isimlerle kampanyalara tanık oluyoruz. Bazı İş Bankası kampanyaları artık geleneksel hale geldi. Bunlardan biri de bankanın her bayram öncesi ihmal etmediği Bayram Kredisi kampanyası. Önümüzdeki günlerde Kurban Bayramını kutlayacağımız için İş Bankası'nın son kredi kampanyası Geleneksel Kurban Bayramı Kredisi ile tanıtılmaya başlandı.

Bayram Kredisi kampanyasında koşullarda çok değişiklik yok gibi gözüküyor. Üst limit diğer kampanyalarda olduğu gibi yine 35.000 TL olarak belirlenmiş. 22 Ekim tarihine kadar devam edecek kampanyada 60 aya kadar vadelerde kredi için başvuru yapmak mümkün. Geleneksel Bayram Kredisi kampanyasının faiz oranları ise % 0.89'dan başlıyor. 5.000 Lira kredi için 12 ay vadede 150 TL kredi kullandırım ücreti ödeyerek 0.89 faiz oranından yararlanmak mümkün. Kredi tahsis ücreti diğer vade ve tutarlar için 200 TL olarak uygulanırken, 24 ay, 36 ay ya da 60 ay vadeyle kullanılan 10 Bin, 20 Bin ya da 35 Bin TL gibi kredi tutarları için aylık % 1.05 ya da % 1.06 faiz oranlarıyla kredi kullandırılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder